BRAVELIVES


BRAVELIVES  este un proiect Berar Servicii. Mai exact, este o continuare a muncii de peste 15 ani a unei echipe care și-a dorit mereu să inoveze, să ajute oamenii din companii să aibă o viață calitativ mai bună la serviciu, dar și acasă. BRAVELIVES este proiectul prin care introducem serviciile psihologice la locul de muncă, loc unde ne petrecem atât de mult timp.

Am dezvoltat patru tipuri de produse:

  • Brave companies: servicii care se adresează companiilor în ansamblu. Acestea sunt personalizate și adaptate atât pentru personalul din producție, cât și pentru membrii executive sau decisional.
  • Brave teams: munca în echipă are provocările ei. Produsele noastre sunt axate pe dinamica muncii în echipă ca un factor important al performanței la locul de muncă, cu o influență puternică asupra calității vieții personale.
  • Brave leaders: pentru că managerul autoritar este de domeniul trecutului, am ales produse care să ajute oamenii să devină leaderi transformaționali. Puterea exemplului și abilitatea de a-i sprijini pe ceilalți definesc leader-ul modern și îl diferențiază de cel de acum 10 ani.
  • Brave people: pentru că o companie inovativă și performantă nu poate exista fără oameni, noi am creat produse care să îi ajute pe aceștia în drumul lor către ceea ce vor și ceea ce pot să fie.