Societatea noastră este autorizată de către Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC) ca furnizor de formare profesională pentru ocupația de Mașinist la Mașini pentru Terasamente .

Acest curs este unul de perfecționare și se desfășoară pe durata a 120 ore, dintre care 40 de ore de teorie (5 zile lucrătoare) și 80 de ore de practică (10 zile lucrătoare).

În urma efectuării cursului, se va obține un certificat de perfecționare pentru meseria Mașinist la mașini pentru terasamente, eliberat de către ANC și se va putea opera pe următoarele echipamente: buldozer, excavator, încărcător frontal, cilindru compactor, autogreder, screper.

Următorul curs va începe în data de 07.05.2024, iar înscrierile se pot face, în limita locurilor disponibile, până în 29.04.2024 și avem nevoie de:

  • copie carte de identitate;
  • copie certificat de naștere;
  • copie diplomă de studii (studiile minime obligatorii);
  • copie act care să ateste calificarea în orice domeniu SAU copie permis de conducere;
  • adeverință medicală de la medicul de familie.

Pentru ofertă și detalii legate de înscriere și curs, vă rugăm să folosiți secțiunea de contact a site-ului nostru. De asemenea, ne puteți contacta telefonic, pe numărul 0264.418.384 sau pe adresa de e-mail: contact@berarservicii.ro.